Reforma integral d’un Jardí a Cerdanyola de Vallès

Reforma integral d’un Jardí a Cerdanyola de Vallès

El nostre objectiu era aprofitar al màxim la zona de la pèrgola i el pati del darrere, crear una zona de joc per a la mainada. Per aconseguir-ho, vam optar per un estil més modern, utilitzant materials innovadors com el corten, rajoles de color i un disseny actual.

A l’entrada, vam suprimir el parterre de pedres blanques i el vam reemplaçar per una rampa amb jardineres al costat, per facilitar l’accés per a carrets, cotxets i compres. A l’altre costat, vam construir una jardinera amb una olivera com a element principal, aprofitant les pedres existents. La gespa renovada i una jardinera de corten guien el camí fins a la nova pèrgola de fusta, separada dels veïns per un tancament sintètic imitant la fusta.

A la zona del darrere, vam reduir les plantes, reubicar la barbacoa i destacar els liquidàmbars per donar-los més importància. Així, vam aconseguir un ampli espai per poder jugar a futbol i fer tombarelles sense problemes.

En resum, el canvi complet que vam realitzar al jardí ha permès transformar-lo en un espai familiar i modern, funcional i atractiu per a tothom.

Redueix el consum d'aiguaFes del teu jardí o terrassa un espai sostenible i ecològic.

Som professionals especialistes en dissenyar espais acollidors apropant la natura a casa teva o a la teva oficina.

Informa't ara de com et podem ajudar a mantenir el teu jardí viu davant la sequera.