Benvingut a Sòlverd

Qui som?

La jardineria és la nostra passió!

Diplomada en Ciències Empresarials i després de treballar com a comptable-financera en una multinacional francesa, vaig decidir fer un canvi en la meva vida professional. La meva passió per la natura i les plantes em va portar a estudiar Jardineria a l´escola Rubió i Tudurí de Barcelona. Després de realitzar pràctiques en diferents empreses de jardineria i anar ampliant els meus estudis, vaig estrenar-me com a empresaria el 2.006 muntant la meva pròpia empresa: SÒLVERD, on ens dediquem al Disseny i Construcció de jardins sostenibles basant-nos en la filosofia de la xerojardineria. És a dir, dissenyem i construim espais el més autosuficients possibles, utilitzem plantes autòctones i de baix consum d´aigua, sistemes de reg eficient i productes fitosanitaris ecològics i/o medicinals.

Som una empresa en constant evolució i preocupada per la salut ambiental . En aquest últim any hem incorporat els jardins verticals i Quadres vegetals

Envoltada de grans professionals oferim un servei complert al voltant del jardí: des del disseny a la construcció, escollint totes les peces necessàries per donar lloc a un espai personalitzat i únic.

Redueix el consum d'aiguaFes del teu jardí o terrassa un espai sostenible i ecològic.

Som professionals especialistes en dissenyar espais acollidors apropant la natura a casa teva o a la teva oficina.

Informa't ara de com et podem ajudar a mantenir el teu jardí viu davant la sequera.