Espais verds a les Empreses

Espais verds a les Empreses

 

CONFORT · MILLORA DE RENDIMENT · REDUCCIÓ STRESS ·
FIDELITZACIÓ DE PERSONAL · OXIGEN · SOSTENIBILITAT · AMBIENT SA I NET ·
IMATGE DE MARCA · DECORACIÓ AMBIENT

 

Les empreses que incorporen jardins en els seus espais de treball es veuen beneficiades d’una sèrie de millores en diferents àmbits.

El confort de l’ambient és una de les millores més evidents. Tenir plantes a prop aporta una sensació de calma i benestar, amb la qual cosa es millora el rendiment del personal.

A més a més, les plantes ajuden a reduir els nivells de stress, s’aconsegueix una major fidelització del personal i es crea un ambient de treball més agradable.

Altres beneficis que proporcionen les plantes són la millora de la qualitat de l’aire, ja que aporten oxigen i ajuden a reduir la contaminació. Milloren l’aspecte visual dels espais perquè donen vida i color a qualsevol ambient.

Tenir jardins sostenibles és una mostra de compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat, cosa que reforça la imatge de marca de l’empresa.

Hi ha diferents maneres d’incorporar jardins en espais de treball. Jardins verticals de planta natural, parets de molsa hidrofilitzada o jardineres amb plantes naturals o hidrofilitzades. Qualsevol d’aquestes opcions faran que l’empresa esdevingui més atractiva per al personal i per als clients.

 

Empreses que han confiat amb nosaltres:
PARAMETRIC TECHNOLOGY     SAVILLS     GRANDTHORTON     ZIMWIE     ALEXION     SONY MUSIC     SEAT CODE     COWORKING NETFLOOR     LEYTON MADRID     LEYTON SANT CUGAT     CN LOGÍSTICA     UBISOFT     QLICK     VEEPE     LOGICOR…

 

ZIM VIE:

             

 

LEYTON SANT CUGAT:

LEYTON MADRID:

           

 

SEAT CODE:

EATICA:

CN LOGÍSTICA:

 

PRIMO:

Redueix el consum d'aiguaFes del teu jardí o terrassa un espai sostenible i ecològic.

Som professionals especialistes en dissenyar espais acollidors apropant la natura a casa teva o a la teva oficina.

Informa't ara de com et podem ajudar a mantenir el teu jardí viu davant la sequera.