Tarimes

Tarimes

Les tarimes són un recurs molt utilitzat en acabats de jardins. Les tarimes sintètiques estan preparades per suportar les dures condicions de la natura i la climatologia. Al mercat existeix un gran ventall de varietats i tons. Consulta’ns i t’assessorem en la tria de la tarima que...

Read more
Pérgoles

Pérgoles

Creem espais a l’exterior elegants i confortables. Hi ha una gran varietat de pèrgoles, segons les teves necessitats, et podem proporcionar les que s’avinguin més al teu estil. Gaudeix del teu espai exterior durant tot l’any.

Read more
Mobiliari exterior

Mobiliari exterior

Si vols crear un espai acollidor on gaudir de bones estones a l’exterior, t’assessorem en la tria i elecció del mobiliari exterior que més encaixi al teu jardí o terrassa. Junts crearem espais confortables i elegants i trobarem les millors solucions i acabats.  

Read more
Rocalles

Rocalles

Les rocalles són un recurs natural i econòmic amb els que es poden crear volums a zones concretes del jardí. A més, amb la combinació de rocalla i plantes, obtenim un jardí amb un aspecte natural i silvestre. Som experts en creació i rehabilitacions de rocalles i talús.

Read more
Redueix el consum d'aiguaFes del teu jardí o terrassa un espai sostenible i ecològic.

Som professionals especialistes en dissenyar espais acollidors apropant la natura a casa teva o a la teva oficina.

Informa't ara de com et podem ajudar a mantenir el teu jardí viu davant la sequera.