Quadres vegetales

Quadres vegetales

A gairebé tothom li agrada tenir plantes a casa. Les plantes en espais interiors, a més d’embellir també aporten beneficis per a la salut.

  • Renoven l’aire de les habitacions.
  • Aporten humitat a l’ambient.
  • Netegen l’atmosfera de partícules nocives.
  • Absorbeixen els pols de l’ambient.
  • Beneficis psicològics com ara la relaxació.

Ambients com ara l’oficina o el teu lloc de treball, també t’ajudaran a mantenir la concentració. Ajuden a reduir l’estrès dels treballadors i crear estats d’ànim positius. Els seus colors i aromes estimulen la sensació de benestar i productivitat al treball. Per això, cada vegada són més les oficines que incorporen plantes a les seves instal·lacions i això pot fer-se a través de quadres vegetals.

Quina és la diferència entre una planta i un quadre vegetal?

La principal diferència és l’estètica. És molt més agradable contemplar una bella composició de flors emmarcades que una simple planta. Els beneficis psicològics i emocionals que aporten les plantes a les nostres vides es veuran incrementades en un quadre vegetal. Pots col·locar-lo on vulguis i fer-lo de la forma i mida que més t’agradi.

Un quadre vegetal d’un m 2 aporta aproximadament l’oxigen necessari per a una persona durant un any. Gairebé no necessita manteniment.

Quadres vegetals: art viu en molt poc espai.

Redueix el consum d'aiguaFes del teu jardí o terrassa un espai sostenible i ecològic.

Som professionals especialistes en dissenyar espais acollidors apropant la natura a casa teva o a la teva oficina.

Informa't ara de com et podem ajudar a mantenir el teu jardí viu davant la sequera.