Jardí Sense Reg a Castellvi

Jardí Sense Reg a Castellvi

Casa aïllada als quatre vents i envoltada de bosc de pi blanc. Hem remodelat el jardí amb l´objectiu principal: JARDÍ SENSE REG.
ZONA INFANTIL: Dividida per un caminet de lloses de pedra autòctona de l´indret. En un cantó hem mantingut la grava i a l´altre costat per poder jugar els nens, sota el gran eucalyptus hem instal.lat gespa artificial. Com que és una zona de molta ombra, és adequat posar gespa artificial perque a      l´estiu no ens cremarà i no caldrà regar-la.
ZONA LATERAL SOTA PI ROIG: Hem mantingut alguna planta ja instal.lada en el jardí: Chamaerops, Cotoneaster, Baladres… que estan ben adaptats i no necessiten reg. Primer de tot hem realitzat una poda de neteja dels pins, això ens ha beneficiat en els següents aspectes: més lluminositat, menys perill de caure branques, més netedat.
Un caminet de grava ens condueix des de l´aparcament dels cotxes fins a la zona del costat de la casa on hi ha situada una taula. El camí ens va descubrint diferents indrets del jardí. Tota la sel.lecció de plantes ha estat escollida en funció de la floració, i necessitats lumíniques i tenint en compte el tipus de sòl i els freds de l´hivern.
Redueix el consum d'aiguaFes del teu jardí o terrassa un espai sostenible i ecològic.

Som professionals especialistes en dissenyar espais acollidors apropant la natura a casa teva o a la teva oficina.

Informa't ara de com et podem ajudar a mantenir el teu jardí viu davant la sequera.