Jardí a la Costa Daurada

Jardí a la Costa Daurada

Ubicat en un encantador poble de la Costa Daurada, aquest renovat jardí ha guanyat nous racons de colors i textures que han fet més agradables i entretingudes les passejades pel jardí.

La casa situada als quatre vents, disposa d’un espai molt ampli a la part davantera, on la piscina és la protagonista. Les palmeres situades a l´illa verda que hi ha tocant la piscina, es disparen cap el cel fent un so ambient per tot el jardí cada cop que bufa el vent de mar. Aquest petit oasi s’han substituït les plantes frondoses per plantes més florides i de fullam prim i baixet. D’aquesta manera, s’ha aconseguit donar amplitud i realçar molt més la piscina.

A la part dels laterals del jardí hi hem instal·lat perfils que ens han ajudat a crear nous espais per a les diferents plantes escollides i per a totes aquelles que el client tenia disperses en test. En una de les cantonades s’hi ha fet un petit jardí de cactus, amb mides i colors variats que donen un toc exòtic. A la resta, s’hi ha posat diferents tipus de plantes que juntament amb plantes autòctones, fan que sigui un jardí sostenible i amb poca necessitat d’aigua. Un jardí amb molt color durant l’època estiuenca que és quan més es gaudeix de l´espai.

 

A la zona d’entrada a la casa i tocant al garatge, hem substituït la petita zona de gespa per a la instal·lació de graveta fixada amb unes plaques especials perquè no es moguin i els cotxes puguin aparcar sense problemes. Per harmonitzar la zona, diferents plantes donen color i vistositat.

 

A la part del darrera del jardí s’ha mantingut l’olivera i l’arbrat existent. Hem afegit nous perfils per classificar i ordenar les plantes aprofitant les llambordes que ja hi havia per la casa. La base de la olivera l’hem ressaltat posant pedrissa blanca repartida per tot el seu voltant.

Redueix el consum d'aiguaFes del teu jardí o terrassa un espai sostenible i ecològic.

Som professionals especialistes en dissenyar espais acollidors apropant la natura a casa teva o a la teva oficina.

Informa't ara de com et podem ajudar a mantenir el teu jardí viu davant la sequera.