Disseny de jardí a Viladecavalls

Disseny de jardí a Viladecavalls

En aquesta casa de Viladecavalls de nova construcció, li hem fet el disseny del jardí segons les necessitats del client i respectant les ondulacions del terreny.

La part del davant, a la zona d’entrada a l’habitatge i del pàrquing, hem aplanat el terreny per instal·lar la gespa que juntament amb un camí de lloses de pissarra, orienten cap a la porta principal. Els liquidàmbars tapen la part frontal grisa de la casa donant ombra i verdor, dos conjunts de parterres amb cyques, nandines i altres plantes ajuden a crear harmonia i vistositat a l’entrada. 

En un dels laterals de la casa, i des d’on s’accedeix a la part de darrere, hem construït amb travesses de tren unes escales i també unes jardineres amb flors i plantes autòctones, per crear un jardí més sostenible i que tingui poca necessitat de reg.

Aquesta part ha quedat una zona molt agradable per passejar, el camí et porta fins al jardí del darrere. Allà la família pot gaudir d’una zona ben àmplia de gespa on la canalla pot jugar i on també tenen la zona de menjador exterior. 

Redueix el consum d'aiguaFes del teu jardí o terrassa un espai sostenible i ecològic.

Som professionals especialistes en dissenyar espais acollidors apropant la natura a casa teva o a la teva oficina.

Informa't ara de com et podem ajudar a mantenir el teu jardí viu davant la sequera.