Disseny de jardí a Matadepera

Disseny de jardí a Matadepera

L’objectiu principal del jardí era treure el petit desnivell que hi havia i que tant molestava als propietaris. L’altra finalitat era poder sortir descalços notant la textura suau de la gespa i la frescoreta a l’estiu després de regar-la.

El tipus de gespa utilitzat és de baix consum d´aigua, sí que és cert que el primer any en cal una mica més. 

L’ampliació i enrajolat del menjador exterior fa més confortable la zona, un caminet desenfadat comunica la casa amb el menjador exterior.

Unes jardineres de corten envolten el jardí creant uns parterres de floració diversa.

El racó ombrejat per l’alzina, hem instal·lat una escala feta de gabions per accedir a la part més alta del jardí des d’on es pot contemplar La Mola. 

Un jardí pensat per ser sostenible, amb plantes autòctones i sense tenir molta necessitat de reg.