Construcció de jardí a Calaf, tot un paradís amagat

Construcció de jardí a Calaf, tot un paradís amagat

Aquest jardí el vam crear durant aquest hivern passat. Des de llavors fem el manteniment regularment. 

Ara que ja ha arribat la primavera hem vingut càmera en mà a donar una ullada. Volíem sobretot veure com havia evolucionat tota la vegetació durant aquests mesos. 

El disseny d’aquest jardí ha estat realitzat per la paisatgista Pilar Pérez Calvo, segueix el seu estil harmoniós amb combinació d´elements com la fusta, les graves, la gespa, piscina naturalitzada… 

Mira el video del jardí aquí.

El terreny on s’ha construït el jardí, és una part que queda a un nivell més baix d’on hi ha l’habitatge. Les terrasses i teulada que unien els dos ambients els hem reconvertit i ens han servit d’unió, han estat decorades seguint els criteris de la resta del jardí. 

La piscina de dos nivells és la protagonista, al seu voltant gira el jardí creant espais i zones agradables. Una tarima de fusta per prendre el sol i un caminet ens condueix a la dutxa de mampara de bambú.

Camins que ens condueixen a diferents indrets; una zona de joc on la gespa fa que sigui molt agradable estar-hi, una caseta ben aïllada de sorolls i acollidora amb estufa de pèl·lets. En el seu costat un jardí japonès, amb diverses graves i pedres, acers i rododendres harmonitzen la zona. 

Hem emprat plantes amb molta cura per a cada espai i vigilant que siguin sota criteris de jardí sostenible. Els hi hem donat els suports de nutrients i condicions necessàries perquè creixin sanes i amb força. 

Redueix el consum d'aiguaFes del teu jardí o terrassa un espai sostenible i ecològic.

Som professionals especialistes en dissenyar espais acollidors apropant la natura a casa teva o a la teva oficina.

Informa't ara de com et podem ajudar a mantenir el teu jardí viu davant la sequera.