Construcció d’un jardí a Matadepera

Construcció d’un jardí a Matadepera

Fa uns mesos vam acabar aquest disseny de jardí en aquesta casa de Matadepera. Hem anat a veure com evoluciona la flora i, la fauna també… ! Els gossets de la casa ens han fet companyia durant tota la visita.

El projecte del nou jardí va consistir en la construcció de tot el mur de la part frontal de la casa i que delimita amb el carrer. El mur l’hem creat amb formigó i tanca galvanitzada a la part superior i folrada amb bruc i unes enfiladisses amb el temps aniran cobrint la superfície.

A la zona del jardí, hem fet amb travesses de tren un parterre elevat per salvaguardar les plantes de les trepitjades dels gossos. Hem triat unes plantes que alternen la seva  floració donant color tot l´any, i hem reaprofitat algunes de les que ja tenien els propietaris.

Davant el parterre hi hem plantat un parell de Prunus Serrulata per la floració a la primavera i les tonalitats vermelloses de les seves fulles a la tardor.

Aprofitant l´elevació del terreny hem donat més espai a la zona de la barbacoa.

La verdor de la gespa, les plantes, els arbres i el toc de la pedrissa blavosa fan que el jardí ara tingui més harmonia i lluminositat.

Redueix el consum d'aiguaFes del teu jardí o terrassa un espai sostenible i ecològic.

Som professionals especialistes en dissenyar espais acollidors apropant la natura a casa teva o a la teva oficina.

Informa't ara de com et podem ajudar a mantenir el teu jardí viu davant la sequera.